Hur kan jag koppla Fortnox till Substly

Få reda på hur du hämtar API koden som behövs för att aktivera Fortnox integrationen i Substly

Notera: Fortnox integrationen är helt ny och är bara tillgänglig vid efterfrågan. Säg till om du vill testa det!

Generera och hämta din API kod från Fortnox

1. Börja med att gå till "Administrera användare", du hittar det under ditt företagsnamn eller Fortnox ID uppe till höger.

2. I Administrera användare, klicka på "Lägg till integration" knappen.

3. Då öppnas "Ny integration" modalen

4. Sök på Substlys integrations ID: 3eyoStH879ar och klicka på Substly AB

5. Aktivera integrationen genom att klicka på "Godkänn".
  6. Då kommer din API kod visa sig. Kopiera koden och klistra in den i Substly enligt nedan.

Lägga till API koden i Substly

1. Logga in på Substly och gå till "Services" sidan, klcika på "Add Services" knappen.
  2. Klicka på Fortnox alternativet
  3. Klistra in din API kod i textfältet och fortsätt till nästa sida.
  4. Justera din import innan du godänner den, kolla igenom båda tabbarna, matchade och omatchade, för att se till att importen blir som du vill.
  5. Grattis! Integrationen är nu komplett och du borde kunna få intressanta insikter på statistik sidan.